Akeleistraat in Den Haag via Esteon

AkeleistraatWoonruimte te huur in Bomen- en Bloemenbuurt, Den Haag. Vanaf 01-09-2018 komt er een Appartement beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 90m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal Gemeubileerd opgeleverd worden. De huurprijs is €1.395,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €1.395,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Bomen- en Bloemenbuurt, Den Haag nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Akeleistraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Bomen- en Bloemenbuurt, Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Bomen- en Bloemenbuurt, Den Haag – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Bomen- en Bloemenbuurt, Den Haag

Prijs – 1395.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Akeleistraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren