Arsenaalstraat in Gent via Esteon

ArsenaalstraatWoonruimte te huur in Moscou-Vogelhoek (9050), Gent. Het heeft een oppervlakte van 140m2, 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). De huurprijs is €700,- per maand (exclusief). Matchen jouw woonwensen met deze woning? Bekijk het snel en reageer direct op deze woning. Wij zijn de 1e immo zoekservice in Moscou-Vogelhoek (9050), Gent! Geef ons een persoonlijke zoekopdracht en wij zoeken 90 dagen naar geschikte woningen en koten.

Je vind een Woonruimte te huur in Moscou-Vogelhoek (9050), Gent nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis ligt in de stad Gent aan de Arsenaalstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis in Gent. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Moscou-Vogelhoek (9050), Gent wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Moscou-Vogelhoek (9050), Gent – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Moscou-Vogelhoek (9050), Gent

Prijs – 700.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 140m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Arsenaalstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren