Beemsterstraat in Amsterdam via Esteon

BeemsterstraatAppartement te huur! De woning bestaat uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, wasmachine, lift of begane grond. Totale oppervlakte van de woning: 50m2. De oplevering: gemeubileerd. De woning bevindt zich in Amsterdam, Noord. De huurprijs bedraagt €1.350,- en de borgsom €1.350,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 2-kamer appartement in Amsterdam, Noord nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Beemsterstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer appartement in Amsterdam, Noord wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer appartement in Amsterdam, Noord – Klik hier

Details van 2-kamer appartement in Amsterdam, Noord

Prijs – 1350.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beemsterstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren