Bellamystraat in Utrecht via Esteon

BellamystraatTe huur voor €3.800,- per maand: een 3-kamer appartement met een oppervlakte van 120m2. Het wordt gemeubileerd opgeleverd! Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, dubbel glas, vaatwasmachine. De borgsom bedraagt €3.800,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Noordoost, Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Bellamystraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Noordoost, Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Noordoost, Utrecht – Klik hier

Details van Appartement te huur in Noordoost, Utrecht

Prijs – 3800.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 120m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bellamystraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren