Bloemgracht in Zaanstad via Esteon

BloemgrachtAppartement te huur! De woning bestaat uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, wasmachine, lift of begane grond. Totale oppervlakte van de woning: 100m2. De oplevering: gemeubileerd. De woning bevindt zich in Zaanstad, Rosmolenwijk. De huurprijs bedraagt €1.690,- en de borgsom €1.690,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 3-kamer appartement in Zaanstad, Rosmolenwijk nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Zaanstad aan de Bloemgracht en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zaanstad. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement in Zaanstad, Rosmolenwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement in Zaanstad, Rosmolenwijk – Klik hier

Details van 3-kamer appartement in Zaanstad, Rosmolenwijk

Prijs – 1690.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bloemgracht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren