Ceintuurbaan in Amsterdam via Esteon

CeintuurbaanTe huur voor €1.650,- per maand: een appartement van 60m2 met 2 kamers en 1 slaapkamer(s). Het wordt gemeubileerd opgeleverd. Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, ligbad. De borgsom bedraagt €3.300,-. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 2-kamer appartement te huur in Oud-Zuid, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Ceintuurbaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer appartement te huur in Oud-Zuid, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer appartement te huur in Oud-Zuid, Amsterdam – Klik hier

Details van 2-kamer appartement te huur in Oud-Zuid, Amsterdam

Prijs – 1650.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ceintuurbaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren