Ceintuurbaan in Amsterdam via Esteon

CeintuurbaanAppartement te huur! De woning bestaat uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, ligbad. Totale oppervlakte van de woning: 60m2. De oplevering: gemeubileerd. De woning bevindt zich in Amsterdam, Oud-Zuid. De huurprijs bedraagt €1.650,- en de borgsom €3.300,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 2-kamer appartement in Amsterdam, Oud-Zuid nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Ceintuurbaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer appartement in Amsterdam, Oud-Zuid wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer appartement in Amsterdam, Oud-Zuid – Klik hier

Details van 2-kamer appartement in Amsterdam, Oud-Zuid

Prijs – 1650.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ceintuurbaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren