Ceramstraat in Groningen via Esteon

CeramstraatTe huur voor €320,- per maand: een 1-kamer studentenhuis met een oppervlakte van 11m2. Het wordt gestoffeerd opgeleverd! Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, ligbad. De borgsom bedraagt €269,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Studentenhuis te huur in Korrewegwijk, Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis ligt in de stad Groningen aan de Ceramstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studentenhuis te huur in Korrewegwijk, Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studentenhuis te huur in Korrewegwijk, Groningen – Klik hier

Details van Studentenhuis te huur in Korrewegwijk, Groningen

Prijs – 269.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ceramstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren