Curacaostraat in Tilburg via Esteon

CuracaostraatTe huur voor €925,- per maand: een 6-kamer woonhuis met een oppervlakte van 90m2. Het wordt kaal opgeleverd! Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, vaatwasmachine. De borgsom bedraagt €0,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Woonhuis te huur in Noord, Tilburg nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Tilburg aan de Curacaostraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis te huur in Noord, Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis te huur in Noord, Tilburg – Klik hier

Details van Woonhuis te huur in Noord, Tilburg

Prijs – 925.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 90m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Curacaostraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren