Donkerstraat in Delft via Esteon

DonkerstraatWoonruimte te huur in Binnenstad , Delft. Vanaf 01-11-2018 komt er een Studentenhuis beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 20m2, 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het zal Gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €315,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €315,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Binnenstad , Delft nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis ligt in de stad Delft aan de Donkerstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Binnenstad , Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Binnenstad , Delft – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Binnenstad , Delft

Prijs – 315.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Donkerstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren