Ferdinand Verbieststraat in Antwerpen via Esteon

Ferdinand VerbieststraatWoonruimte te huur in Antwerpen, Ekeren (2030). Een appartement met een oppervlakte van 60m2, 3 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het zal niet gemeubeld met vloer opgeleverd worden. De huurprijs is €520,- per maand. De borgsom bedraagt €1.040,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Antwerpen, Ekeren (2030) nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Antwerpen aan de Ferdinand Verbieststraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Antwerpen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Antwerpen, Ekeren (2030) wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Antwerpen, Ekeren (2030) – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Antwerpen, Ekeren (2030)

Prijs – 520.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ferdinand Verbieststraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren