Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum via Esteon

Gijsbrecht van AmstelstraatTe huur in Zuid! Een appartement bestaande uit 3 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het heeft een totale oppervlakte van 45m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs per maand is €845,-. De bijkomende borgsom is €845,-. Is dit jouw woningmatch?

Je vind een Appartement te huur in Hilversum nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Hilversum aan de Gijsbrecht van Amstelstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hilversum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Hilversum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Hilversum – Klik hier

Details van Appartement te huur in Hilversum

Prijs – 845.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 45m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gijsbrecht van Amstelstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren