Graaf Jankade in Alkmaar via Esteon

Graaf JankadeHuis met werkenden te huur! De woning bestaat uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, open haard, aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, wasmachine, vaatwasmachine, internet / TV. Totale oppervlakte van de woning: 7m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Alkmaar, Zuid. De huurprijs bedraagt €395,- en de borgsom €250,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 1-kamer huis met werkenden in Alkmaar, Zuid nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis met werkenden ligt in de stad Alkmaar aan de Graaf Jankade en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis met werkenden in Alkmaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 1-kamer huis met werkenden in Alkmaar, Zuid wees er dan snel bij!

Meer informatie over 1-kamer huis met werkenden in Alkmaar, Zuid – Klik hier

Details van 1-kamer huis met werkenden in Alkmaar, Zuid

Prijs – 395.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 7m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Graaf Jankade

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren