Groningsestraat in Den Haag via Esteon

GroningsestraatWoonruimte te huur in Den Haag, Oostduinen. Een appartement met een oppervlakte van 139m2, 4 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €1.700,- per maand. De borgsom bedraagt €1.700,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Den Haag, Oostduinen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Groningsestraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Den Haag, Oostduinen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Den Haag, Oostduinen – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Den Haag, Oostduinen

Prijs – 1700.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 139m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groningsestraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren