Hendrick de Keyserlaan in Hilversum via Esteon

Hendrick de KeyserlaanTe huur: een 4-kamer appartement van 175m2 oppervlakte. De woning beschikt over 3 slaapkamer(s) en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Te huur voor €1.490,- per maand. Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging. De borgsom bedraagt €1.490,-. Past deze woning bij jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Hilversum, Noordoost nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Hilversum aan de Hendrick de Keyserlaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hilversum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Hilversum, Noordoost wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Hilversum, Noordoost – Klik hier

Details van Appartement te huur in Hilversum, Noordoost

Prijs – 1490.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 175m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hendrick de Keyserlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren