Hogewoerd in Leiden via Esteon

HogewoerdTe huur in Leiden! Een studentenhuis, gestoffeerd, van 11m2 bestaande uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. De huurprijs is €285,- per maand. De borgsom bedraagt €285,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Studentenhuis in Binnenstad-Zuid, Leiden nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis ligt in de stad Leiden aan de Hogewoerd en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studentenhuis in Binnenstad-Zuid, Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studentenhuis in Binnenstad-Zuid, Leiden – Klik hier

Details van Studentenhuis in Binnenstad-Zuid, Leiden

Prijs – 235.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hogewoerd

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren