Hoog Buurlostraat in Den Haag via Esteon

Hoog BuurlostraatWoonruimte te huur in Den Haag, Rustenburg en Oostbroek. Een appartement met een oppervlakte van 79m2, 4 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €995,- per maand. De borgsom bedraagt €0,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Den Haag, Rustenburg en Oostbroek nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Hoog Buurlostraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Den Haag, Rustenburg en Oostbroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Den Haag, Rustenburg en Oostbroek – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Den Haag, Rustenburg en Oostbroek

Prijs – 995.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 79m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoog Buurlostraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren