IJlsterveste in Nieuwegein via Esteon

IJlstervesteTe huur voor €930,- per maand: een woonhuis van 119m2 met 5 kamers en 4 slaapkamer(s). Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, vaatwasmachine, parkeerplek. De borgsom bedraagt €930,-. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 5-kamer woonhuis te huur in Fokkesteeg, Nieuwegein nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Nieuwegein aan de IJlsterveste en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Nieuwegein. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 5-kamer woonhuis te huur in Fokkesteeg, Nieuwegein wees er dan snel bij!

Meer informatie over 5-kamer woonhuis te huur in Fokkesteeg, Nieuwegein – Klik hier

Details van 5-kamer woonhuis te huur in Fokkesteeg, Nieuwegein

Prijs – 930.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 119m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de IJlsterveste

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren