Joost van Geelstraat in Rotterdam via Esteon

Joost van GeelstraatAppartement te huur! De woning bestaat uit 8 kamer(s) en 5 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, huisdieren welkom, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, hoge plafonds, dubbel glas, vaatwasmachine. Totale oppervlakte van de woning: 120m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Rotterdam, Middelland. De huurprijs bedraagt €2.900,- en de borgsom €0,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 8-kamer appartement in Rotterdam, Middelland nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Joost van Geelstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 8-kamer appartement in Rotterdam, Middelland wees er dan snel bij!

Meer informatie over 8-kamer appartement in Rotterdam, Middelland – Klik hier

Details van 8-kamer appartement in Rotterdam, Middelland

Prijs – 2900.00
Aantal personen – 5
Aantal kamers – 8
Woonoppervlakte – 120m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Joost van Geelstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren