Karel Doormanlaan in Utrecht via Esteon

Karel DoormanlaanTe huur in Utrecht! Een appartement, gestoffeerd, van 73m2 bestaande uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, hoge plafonds, vaatwasmachine, lift of begane grond. De huurprijs is €1.375,- per maand. De borgsom bedraagt €1.375,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Noordoost, Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Karel Doormanlaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Noordoost, Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Noordoost, Utrecht – Klik hier

Details van Appartement in Noordoost, Utrecht

Prijs – 1375.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 73m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Karel Doormanlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren