Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam via Esteon

Katendrechtse LagedijkAppartement te huur! De woning bestaat uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. Totale oppervlakte van de woning: 56m2. De oplevering: gemeubileerd. De woning bevindt zich in Rotterdam, Charlois. De huurprijs bedraagt €1.149,- en de borgsom €1.149,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 3-kamer appartement in Rotterdam, Charlois nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Katendrechtse Lagedijk en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement in Rotterdam, Charlois wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement in Rotterdam, Charlois – Klik hier

Details van 3-kamer appartement in Rotterdam, Charlois

Prijs – 1149.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 56m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Katendrechtse Lagedijk

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren