Kleine Leliestraat in Groningen via Esteon

Kleine LeliestraatTe huur voor €1.150,- per maand: een 3-kamer appartement met een oppervlakte van 85m2. Het wordt kaal opgeleverd! Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, hoge plafonds, dubbel glas, vaatwasmachine. De borgsom bedraagt €1.150,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Binnenstad, Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Kleine Leliestraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Binnenstad, Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Binnenstad, Groningen – Klik hier

Details van Appartement te huur in Binnenstad, Groningen

Prijs – 1150.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kleine Leliestraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren