Korte Prinsengracht in Amsterdam via Esteon

Korte PrinsengrachtTe huur voor €2.000,- per maand: een 2-kamer appartement/expat woning met een oppervlakte van 50m2. Het wordt gemeubileerd opgeleverd! Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. De borgsom bedraagt €2.000,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Appartement/Expat woning te huur in Centrum, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement, Expat woning ligt in de stad Amsterdam aan de Korte Prinsengracht en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement, Expat woning in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement/Expat woning te huur in Centrum, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement/Expat woning te huur in Centrum, Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement/Expat woning te huur in Centrum, Amsterdam

Prijs – 2000.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korte Prinsengracht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren