Lentiusstraat in Nijmegen via Esteon

LentiusstraatTe huur voor €1.067,- per maand: een 3-kamer appartement met een oppervlakte van 91m2. Het wordt gestoffeerd opgeleverd! Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, parkeerplek, lift of begane grond. De borgsom bedraagt €1.067,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Nijmegen-Zuid, Nijmegen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Lentiusstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Nijmegen-Zuid, Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Nijmegen-Zuid, Nijmegen – Klik hier

Details van Appartement te huur in Nijmegen-Zuid, Nijmegen

Prijs – 1067.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 91m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lentiusstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren