Maliebaan in Utrecht via Esteon

MaliebaanWoonruimte te huur in Oost, Utrecht. Vanaf 01-11-2018 komt er een Appartement beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 64m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal Gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €1.425,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Oost, Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Maliebaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Oost, Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Oost, Utrecht – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Oost, Utrecht

Prijs – 1425.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 64m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maliebaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren