Muzenstraat in Den Haag via Esteon

MuzenstraatEen appartement komt beschikbaar in Centrum! Bestaande uit 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Het heeft een oppervlakte van 105m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. Voorzieningen: Tuin, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, vaatwasmachine, lift of begane grond. De huurprijs bedraagt €2.250,- per maand en de borg is €2.250,-.

Je vind een Appartement te huur in Den Haag nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Muzenstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement te huur in Den Haag

Prijs – 2250.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 105m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Muzenstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren