Parkweg in Groningen via Esteon

ParkwegTe huur voor €400,- per maand: een 1-kamer studentenhuis met een oppervlakte van 20m2. Het wordt gemeubileerd opgeleverd! Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, hoge plafonds, wasmachine, vaatwasmachine, internet / TV. De borgsom bedraagt €350,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Studentenhuis te huur in Stadsparkwijk, Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis ligt in de stad Groningen aan de Parkweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studentenhuis te huur in Stadsparkwijk, Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studentenhuis te huur in Stadsparkwijk, Groningen – Klik hier

Details van Studentenhuis te huur in Stadsparkwijk, Groningen

Prijs – 400.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Parkweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren