Picushof in Eindhoven via Esteon

PicushofWoonruimte te huur in Eindhoven, De Laak. Een appartement met een oppervlakte van 160m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €1.595,- per maand. De borgsom bedraagt €1.695,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Eindhoven, De Laak nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Picushof en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Eindhoven, De Laak wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Eindhoven, De Laak – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Eindhoven, De Laak

Prijs – 1595.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 160m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Picushof

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren