Plantin en Moretuslei in Antwerpen via Esteon

Plantin en MoretusleiWoonruimte te huur in Antwerpen, Stadspark-Haringrode (2018). Een appartement met een oppervlakte van 48m2, 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het zal niet gemeubeld met vloer opgeleverd worden. De huurprijs is €495,- per maand. De borgsom bedraagt €990,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Antwerpen, Stadspark-Haringrode (2018) nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Antwerpen aan de Plantin en Moretuslei en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Antwerpen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Antwerpen, Stadspark-Haringrode (2018) wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Antwerpen, Stadspark-Haringrode (2018) – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Antwerpen, Stadspark-Haringrode (2018)

Prijs – 495.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Plantin en Moretuslei

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren