Saxen Weimarlaan in Amsterdam via Esteon

Saxen WeimarlaanWoonruimte te huur in Oud-Zuid, Amsterdam. Vanaf 27-09-2018 komt er een Appartement beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 102m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal Gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €2.200,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €4.400,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Oud-Zuid, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Saxen Weimarlaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Oud-Zuid, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Oud-Zuid, Amsterdam – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Oud-Zuid, Amsterdam

Prijs – 2200.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 102m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Saxen Weimarlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren