Sloterkade in Amsterdam via Esteon

SloterkadeTe huur in Amsterdam! Een appartement, gemeubileerd, van 120m2 bestaande uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, wasmachine, vaatwasmachine, lift of begane grond. De huurprijs is €2.350,- per maand. De borgsom bedraagt €2.350,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Sloterkade en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam

Prijs – 2350.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 120m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sloterkade

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren