Stalhouderij in Zeist via Esteon

StalhouderijTe Huur: 3-kamer appartement/villa gelegen in Centrum Zeist (115m2). Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, ligbad, vaatwasmachine, parkeerplek, lift of begane grond. De huurprijs per maand is €1.500,-. De borgsom is €3.000,-. Is dit een appartement/villa wat aan jouw woonwensen voldoet?

Je vind een Appartement/Villa te huur in Zeist nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement, Villa ligt in de stad Zeist aan de Stalhouderij en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement, Villa in Zeist. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement/Villa te huur in Zeist wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement/Villa te huur in Zeist – Klik hier

Details van Appartement/Villa te huur in Zeist

Prijs – 1500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 115m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stalhouderij

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren