Steenweg op Antwerpen in Turnhout via Esteon

Steenweg op AntwerpenWoonruimte te huur in Turnhout, Turnhout Stad (2300). Een appartement met een oppervlakte van 90m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal niet gemeubeld met vloer opgeleverd worden. De huurprijs is €780,- per maand. De borgsom bedraagt €1.560,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Turnhout, Turnhout Stad (2300) nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Turnhout aan de Steenweg op Antwerpen en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Turnhout. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Turnhout, Turnhout Stad (2300) wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Turnhout, Turnhout Stad (2300) – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Turnhout, Turnhout Stad (2300)

Prijs – 780.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Steenweg op Antwerpen

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren