Thomassenstraat in Utrecht via Esteon

ThomassenstraatAppartement te huur! De woning bestaat uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, dubbel glas, vaatwasmachine. Totale oppervlakte van de woning: 76m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Utrecht, Noordoost. De huurprijs bedraagt €1.595,- en de borgsom €1.595,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 3-kamer appartement in Utrecht, Noordoost nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Thomassenstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement in Utrecht, Noordoost wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement in Utrecht, Noordoost – Klik hier

Details van 3-kamer appartement in Utrecht, Noordoost

Prijs – 1595.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 76m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Thomassenstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren