Turfkade in Brielle via Esteon

TurfkadeTe huur in Brielle! Een appartement, gemeubileerd, van 90m2 bestaande uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad, vaatwasmachine. De huurprijs is €1.500,- per maand. De borgsom bedraagt €1.500,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Brielle, Brielle nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Brielle aan de Turfkade en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Brielle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Brielle, Brielle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Brielle, Brielle – Klik hier

Details van Appartement in Brielle, Brielle

Prijs – 1500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 90m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Turfkade

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren