Wagenstraat in Den Haag via Esteon

WagenstraatTE HUUR: 3-kamer appartement/expat woning! Gelegen in Centrum, Den Haag. Het heeft een totale oppervlakte van 55m2, met 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €1.300,- en een borgsom van €1.300,-. Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, dubbel glas, wasmachine, vaatwasmachine. Het zal gemeubileerd opgeleverd worden. Een appartement/expat woning naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Appartement/Expat woning Te Huur in Den Haag nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement, Expat woning ligt in de stad Den Haag aan de Wagenstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement, Expat woning in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement/Expat woning Te Huur in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement/Expat woning Te Huur in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement/Expat woning Te Huur in Den Haag

Prijs – 1300.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wagenstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren