Wijbrand de Geeststraat in Leeuwarden via Esteon

Wijbrand de GeeststraatWoonruimte te huur in Vlietzone, Leeuwarden. Vanaf 18-10-2018 komt er een Appartement beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 101m2, 5 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Het zal Gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €950,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €950,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Vlietzone, Leeuwarden nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Wijbrand de Geeststraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Vlietzone, Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Vlietzone, Leeuwarden – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Vlietzone, Leeuwarden

Prijs – 950.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 101m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wijbrand de Geeststraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren