woensel in Eindhoven via Esteon

woenselAppartement te huur in Ontginning! Het heeft een oppervlakte van 100m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. De woning bestaat uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad, vaatwasmachine, parkeerplek, lift of begane grond. De huurprijs is €1.500,- per maand met een borgsom van €1.500,-. Is dit de perfecte woning voor jou?

Je vind een 3-kamer appartement te huur in Eindhoven nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de woensel en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement te huur in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement te huur in Eindhoven – Klik hier

Details van 3-kamer appartement te huur in Eindhoven

Prijs – 1500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de woensel

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren