Zus Braunstraat in Rotterdam via Esteon

Zus BraunstraatTe huur in Rotterdam! Een woonhuis, gestoffeerd, van 175m2 bestaande uit 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad, wasmachine, vaatwasmachine. De huurprijs is €2.500,- per maand. De borgsom bedraagt €2.500,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Woonhuis in Hillegersberg-Schiebroek, Rotterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Rotterdam aan de Zus Braunstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis in Hillegersberg-Schiebroek, Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis in Hillegersberg-Schiebroek, Rotterdam – Klik hier

Details van Woonhuis in Hillegersberg-Schiebroek, Rotterdam

Prijs – 2500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 175m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zus Braunstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren