Zus Braunstraat in Rotterdam via Esteon

Zus BraunstraatWoonruimte te huur in Rotterdam, Hillegersberg-Schiebroek. Een woonhuis met een oppervlakte van 175m2, 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €2.500,- per maand. De borgsom bedraagt €2.500,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Rotterdam, Hillegersberg-Schiebroek nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Rotterdam aan de Zus Braunstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Rotterdam, Hillegersberg-Schiebroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Rotterdam, Hillegersberg-Schiebroek – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Rotterdam, Hillegersberg-Schiebroek

Prijs – 2500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 175m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zus Braunstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren