Aalscholversingel Velp Nederland in Velp via Huurflits

Aalscholversingel Velp NederlandBegane grond:Entree met trappenhuis en toegang tot de liften.4e verdieping:Centrale hal met brievenbussen en toegang tot de flat.Entree/hal, ruime lichte woonkamer met vernieuwde keuken (2021) voorzien van combi-oven, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en afzuigkap. Slaapkamer en badkamer met toilet, wastafel en douche. De schuifdeuren in de woonkamer geven toegang tot het balkon welke over de gehele breedte van de flat is gelegen. Tevens is het appartement voorzien van een laminaatvloer.

Je vind de Appartement aan de Aalscholversingel Velp Nederland  te Velp nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Velp aan de Aalscholversingel Velp Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Velp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Aalscholversingel in Velp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Aalscholversingel in Velp – Klik hier

Details van Appartement Aalscholversingel in Velp

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 61

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aalscholversingel Velp Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren