Aalsdijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Aalsdijk Rotterdam NederlandBuurt: ROTTERDAM-ZUID leuke buurt op loopafstand van winkelcentrum KeizerswaardEr wordt volop geïnvesteerd in het Hart van Zuid. Het nieuwe 50 meter zwembad is opgeleverd en er wordt momenteel gewerkt aan het nieuwe kunstengebouw en de uitbreiding van Ahoy. Met de fiets ben je binnen 10 minuten bij winkelcentrum Zuidplein en via de Erasmusbrug met 15 minuten in hartje Rotterdam. De ligging van de wijk, nabij de hotspots Katendrecht en Wilhelminakade en het bekende Zuiderpark is uitstekend!

Je vind de Kamer aan de Aalsdijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Aalsdijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Aalsdijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Aalsdijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Aalsdijk in Rotterdam

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aalsdijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren