Aalsmeerweg Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Aalsmeerweg Amsterdam NederlandPrachtig licht appartement met 2 slaapkamers en een zonnige tuin! De woning is gemeubileerd en van alle gemakken voorzien.De woning is gelegen in een gewilde woonwijk. Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en restaurants aan het Hoofddorpplein, Zeilstraat en Amstelveenseweg. Er zijn verschillende recreatiegebieden in de buurt: Vondelpark, de Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos en Rembrandtpark

Je vind de Appartement aan de Aalsmeerweg Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Aalsmeerweg Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Aalsmeerweg in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Aalsmeerweg in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Aalsmeerweg in Amsterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aalsmeerweg Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren