Aalsterweg Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Aalsterweg Eindhoven Nederlandvolledig zelfstandige (keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel) gemeubileerde studio’s, variërend in grootte en huurprijs. Een gezellig dakterras/buitenruimte is toegankelijk voor alle bewoners van het complex. Bewoning uitsluitend bestemd voor studenten, fulltime verbonden aan een onderwijsinstelling.

Je vind de Studio aan de Aalsterweg Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Eindhoven aan de Aalsterweg Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Aalsterweg in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Aalsterweg in Eindhoven – Klik hier

Details van Studio Aalsterweg in Eindhoven

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aalsterweg Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren