Aart_van_der_Leeuwlaan Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Aart_van_der_Leeuwlaan Groningen NederlandIndeling:entree met tochtportaal, een royale en lichte woonkamer met een aparte zijkamer die bijvoorbeeld als eetkamer, werkkamer of slaapkamer gebruikt kan worden, een open keuken aan de voorzijde met apparatuur, twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer, een modern separaat toilet en een groot balkon over de gehele breedte van het appartement, welke toegankelijk is vanuit twee kamers en gelegen op het westen.De woning is voorzien van een laminaatvloer, luxaflex raambekleding en de wanden zijn recent geschilderd.De keuken beschikt over een vaatwasser, afzuigkap en een groot fornuis (Smeg) met 6 pitten en een brede heteluchtoven. Er is ruimte voor een grote koelkast.

Je vind de Appartement aan de Aart_van_der_Leeuwlaan Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Aart_van_der_Leeuwlaan Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Aart van der Leeuwlaan in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Aart van der Leeuwlaan in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Aart van der Leeuwlaan in Groningen

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aart_van_der_Leeuwlaan Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren