Abdij_van_Egmondstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Abdij_van_Egmondstraat Tilburg NederlandIndeling:Op de begane grond vindt u de hal, met toegang tot de berging. In de berging treft u de cv-combiketel en aansluitingen voor de wasapparatuur. Eveneens op de begane grond bevinden zich de woonkamer met ruime open keuken en een slaapkamer, een toilet en een badkamer met wastafel en douche.Op de eerste verdieping is de zolderruimte met de mogelijkheid voor een tweede slaapkamer.

Je vind de Huurwoning aan de Abdij_van_Egmondstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tilburg aan de Abdij_van_Egmondstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Abdij van Egmondstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Abdij van Egmondstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Huis Abdij van Egmondstraat in Tilburg

Prijs – 897.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Abdij_van_Egmondstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren