Abdijlaan Uden Nederland in Uden via Huurflits

Abdijlaan Uden NederlandLay-outBij binnenkomst van de woning komt u in de ruime hal van waaruit u toegang heeft tot de woonkamer. In de hal bevinden zich tevens het toilet, trappenhuis en meterkast.WoonkamerWanneer je de woonkamer binnenkomt valt direct de grote hoeveelheid licht op die de woonkamer geniet. Dit komt door de grote raampartijen in de woonkamer aan zowel de voor- als achterzijde. De kamer kan opgedeeld worden in een eetgedeelte en een zitgedeelte. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is tuingericht. Ook het zitgedeelte staat in open verbinding met de hoekkeuken waardoor er al met al een zeer ruime woonkamer ontstaat.TuinDe woning heeft een fijne, ruime achtertuin met gazon en betegeld terrasgedeelte. Tevens treft u in de achtertuin een handige berging. Bij de voordeur vindt u tevens een fijne voortuin.keukenDe wandkeuken is netjes afgewerkt en is voorzien van diverse boven- en onderkasten en een standaard aanrechtblad. In de keuken bevindt zich ook de toegangsdeur naar de achtertuin.Master slaapkamerDe hoofdslaapkamer is ruim van formaat en is gelegen aan de achterzijde van de woning. Hierdoor heeft de kamer een leuk uitzicht over de achtertuin.Slaapkamer 2Net als de master bedroom is ook deze tweede slaapkamer ruim van opzet. Hierdoor kunt u hier eenvoudig een tweepersoonsbed plaatsen. De tweede slaapkamer kijkt, in tegenstelling tot de master bedroom, uit over de naastgelegen straat.Slaapkamer 3Derde slaapkamer gelegen op de eerste verdieping.OpslagruimteIn de achtertuin treft u een praktische berging. Deze is voorzien van elektra en kan tevens dienst doen als fietsenstalling.Huis unieke elementen:- Nabij het centrum- Veel licht

Je vind de Huurwoning aan de Abdijlaan Uden Nederland  te Uden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Uden aan de Abdijlaan Uden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Uden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Abdijlaan in Uden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Abdijlaan in Uden – Klik hier

Details van Huis Abdijlaan in Uden

Prijs – 958.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 114

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Abdijlaan Uden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren