Abel_Tasmanstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Abel_Tasmanstraat Utrecht NederlandHet appartement is gelegen op de 1e verdieping en heeft een ruime, lichte woonkamer welke uitkijkt over de fraaie straat aan de voorzijde van het pand, naast de woonkamer bevindt zich de moderne keuken in hoekopstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer welke aan de achterzijde is gelegen met aangrenzend een moderne/luxe badkamer voorzien van een heerlijke douche, wastafelmeubel en een zwevend toilet. Het appartement heeft een totale oppervlakte van circa 35m2. Verder is het afwerkingsniveau zeer hoog te noemen. Het appartement is gelegen in de populaire woonwijk Lombok, het centrum van Utrecht en het Centraal Station zijn op circa 7 minuten loopafstand.

Je vind de Appartement aan de Abel_Tasmanstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Abel_Tasmanstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Abel Tasmanstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Abel Tasmanstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Abel Tasmanstraat in Utrecht

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Abel_Tasmanstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren