Abrikozenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Abrikozenstraat DenHaag NederlandGeweldig luxe appartement met in totaal 4 slaapkamers, waarvan één badkamer en suite, waarvan één gedeeld, inclusief alle rekeningen.Om het nog mooier te maken, zal het appartement op het moment van de verhuizing volledig gemeubileerd zijn.

Je vind de Kamer aan de Abrikozenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Abrikozenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Abrikozenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Abrikozenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Abrikozenstraat in Den Haag

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Abrikozenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren