Acacialaan Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Acacialaan Groningen NederlandAan de Acacialaan is per 1 mei deze leuke studentenkamer beschikbaar voor een tijdelijke periode van 4 maanden. De woon/studeerkamer is ca. 15 m2 groot en is op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning gelegen. De badkamer(s) wordt (worden) gedeeld met 5 medebewoners (2 douches en 2 toiletten). Daarnaast is er een gedeelde garage aanwezig waar je je fiets kunt stallen.

Je vind de Kamer aan de Acacialaan Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Groningen aan de Acacialaan Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Acacialaan in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Acacialaan in Groningen – Klik hier

Details van Kamer Acacialaan in Groningen

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Acacialaan Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren