Academiesingel Breda Nederland in Breda via Huurflits

Academiesingel Breda NederlandJe komt binnen via de gezamenlijke entree waar zich het trappenhuis en de brievenbakjes zich bevinden. Het pand heeft 4 verdiepingen en deze studio is gelegen op de bovenste verdieping. De studio bevindt zich aan de achterzijde van het pand en heeft een oppervlakte van ca. 23 m2. De studio bestaat uit een woon-/slaapkamer en heeft een eigen badkamer die voorzien is van een douche, toilet en wastafel. Tevens beschikt de studio over een eigen koel-/vrieskast. Er zijn twee gezamenlijke keukens aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Deze zijn uitgerust met een kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, wasmachine en droger.Tevens is er mogelijkheid voor het stallen van de fietsen op de bijbehorende binnenplaats.Bij de woning is het mogelijk om de auto te parkeren met een parkeervergunning.

Je vind de Studio aan de Academiesingel Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Breda aan de Academiesingel Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Academiesingel in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Academiesingel in Breda – Klik hier

Details van Studio Academiesingel in Breda

Prijs – 640.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Academiesingel Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren