Achter de Mollen in ‘s-Hertogenbosch via Esteon

Achter de MollenAppartement te huur! De woning bestaat uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. Totale oppervlakte van de woning: 83m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in ‘s-Hertogenbosch, Binnenstad. De huurprijs bedraagt €1.475,- en de borgsom €3.350,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 3-kamer appartement in ‘s-Hertogenbosch, Binnenstad nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad ‘s-Hertogenbosch aan de Achter de Mollen en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in ‘s-Hertogenbosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement in ‘s-Hertogenbosch, Binnenstad wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement in ‘s-Hertogenbosch, Binnenstad – Klik hier

Details van 3-kamer appartement in ‘s-Hertogenbosch, Binnenstad

Prijs – 1475.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 83m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Achter de Mollen

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren